Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

MASTERS Member of the week: Michel Tszfaldet

Wekelijks wordt een unieke MASTERS Member uitgelicht. Een MASTERS Member is lid van MASTERS League. Michel Tszfaldet is sinds 2018 de eigenaar van het ICT bedrijf Tekle. Waar Tekle eerder diende als value added reseller, betreedt de onderneming nu de kansrijke wereld van de hologramtechnieken.Tekst: Larissa Schaule Jullens
Beeld: Michel Tszfaldet

De handen in één slaan

Tekle kent zijn oorsprong als ICT value added reseller. Het bedrijf groeide, en de onderneming werd uitgebreid met consultancy-diensten en security-oplossingen. Nu is het tijd voor een volgende stap. “Ik ben de oprichter en CEO van Tekle. Dat ben ik begonnen omdat ik al 15 jaar in die markt zit. Als medewerker heb ik mij destijds omhoog gewerkt tot export manager en op een gegeven moment besloot ik om mijn eigen bedrijf op te richten. Februari 2020 was ik in Monaco en daar liep ik de fabrikant van holographic producten tegen het lijf. Uiteindelijk heb ik ervoor gezorgd dat ik als enige in Europa zijn producten mag verkopen en dus zijn wij sinds maart dé holographic partij van Europa. Dat houdt in: wij verkopen producten en software waarmee je holographics kan ontwikkelen en ontplooien. Holographics zijn beelden die bewegen en waar je doorheen kunt lopen, net als in de films van Star Trek of Star Wars. Wij verkopen onze dienst voornamelijk aan defensie en grote productiebedrijven, maar ook aan steden, bouwondernemingen en aan de entertainment branche. Onze nieuwste oplossing is gericht op de medische sector”, aldus Michel.

Something New

“Tekle zit in Nederland en Duitsland gevestigd. In Nederland doen we al heel veel met holographics en vanaf het derde kwartaal van dit jaar breiden wij ons verder uit naar Duitsland en Frankrijk.”

MASTERS League

“Ik ben net lid geworden van de League. Voorheen ging ik vaak naar de MASTERS beurzen dus dit lidmaatschap trok mij heel erg aan. Ik ga ook wel eens naar beurzen om te netwerken, zoals in Monaco en Shanghai.”

Een lidmaatschap van de MASTERS League is een bijzonder voorrecht. Dit jaar is er ruimte voor een geselecteerd aantal leden en behandelen we de inschrijving op basis van volgorde van binnenkomst. De exclusieve businessclub is onderdeel van MASTERS HQ en brengt aangename en bijzondere privileges met zich mee waardoor netwerken één van je favoriete bezigheden wordt. Denk jij binnen het profiel van een MASTERS Member te passen? Mail dan voor je aanvraag naar Mical Joseph en misschien kan jij je in 2021 ook MASTERS Member noemen!