Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

MASTERS Member of the week: Ivan Karels

MASTERS Member Ivan Karels heeft met zijn doorzettingsvermogen, ondernemerservaring én de juiste dosis flexibiliteit een succes weten te maken van zijn bedrijf Werk & IK. Dankzij een uniek concept voorziet hij veelal bedrijven op luchthavens van flexibele werknemers.Tekst: Larissa Schaule Jullens
Beeld: Ivan Karels

Werk & IK

In 2009 richtte Ivan Karels uitzendbureau Werk & IK op, wat inmiddels in vijf landen gevestigd is. “Ik ben geen doorsnee uitzendbureau, maar een conceptenbureau dat zich vooral richt op de luchtvaart. Het unieke concept van Werk & IK is dat wij bijdragen aan de productiviteit van elk bedrijf op Schiphol. Wij trainen onze eigen mensen en creëren fulltime jobs. Een bagagemedewerker is niet langer enkel en alleen een bagagemedewerker, maar hij of zij vervult ook de rol van logistiek medewerker. Als bedrijf kan je deze mensen parttime inhuren. De gemiddelde werknemer op een luchthaven van Werk & IK  heeft drie opdrachtgevers in een week. Het voordeel: mensen worden efficiënt op meerdere posities ingezet en daardoor hoeft een bedrijf minder mensen aan te nemen”, aldus Ivan.

Ondernemerstip

“Hoe cliché het ook klinkt: je moet altijd doorgaan. Ik ben tijdens Covid-19 niet in paniek geraakt. Dit is de situatie, en wij moeten door. Ik heb mij vaker in situaties bevonden waarin ik mij afvroeg hoe ik de salarissen moest doorbetalen. Altijd kwam er een oplossing.”

MASTERS League

Een lidmaatschap van de MASTERS League is een bijzonder voorrecht. Dit jaar is er ruimte voor een geselecteerd aantal leden en behandelen we de inschrijving op basis van volgorde van binnenkomst. De exclusieve businessclub is onderdeel van MASTERS HQ en brengt aangename en bijzondere privileges met zich mee waardoor netwerken één van je favoriete bezigheden wordt. Denk jij binnen het profiel van een MASTERS Member te passen? Mail dan voor je aanvraag naar Mical Joseph en misschien kan jij je in 2021 ook MASTERS Member noemen!