Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

De gezichtsbehandeling van Dolly Dot Patty Zomer

Ouder worden we allemaal, zo ook Dolly Dot Patty Zomer. De 62-jarige heeft de Dolly Dotts al enige tijd achter zich gelaten en gaat nu door het leven als lifestyle-coach en stylist. Onlangs stond ze op de stoep bij de cosmetische kliniek Aēstec op de Amsterdamse Zuidas voor een gezichtsbehandeling en vertelt over deze behandeling, haar onzekerheden en deelt haar kijk op het verouderingsproces.

Heb je ooit onzekerheden gehad?

‘‘Ik was eigenlijk niet onzeker over mijn uiterlijk, behalve dat het hele verouderingsproces niet altijd gemakkelijk is. Ik ben redelijk in acceptatie. Echter, na 2 jaar touren met de Dolly Dots en 8 kilo verliezen ging het ineens heel snel met het verouderingsproces. Als ik in de spiegel keek, herkende ik mezelf soms helemaal niet meer.’’

Hoe kijk je naar het ouder worden?

‘’Ouder worden is een cadeau en zo moeten we het ook zien. We moeten dankbaar zijn dat we een bepaalde leeftijd mogen bereiken. Natuurlijk wordt het uiterlijk er niet fraaier op, ‘net als je lekker in je vel gaat zitten, gaat het hangen’, maar deal ermee. Elke dag is een nieuwe dag, een nieuw begin. Zorg goed voor jezelf en wees een voorbeeld voor een jongere generatie. En hou van jezelf️.’’

Welke behandeling heb je ondergaan om huidverslapping tegen te gaan?

‘’Ik heb mijn hele leven veel gezichtsbehandelingen ondergaan, vooral omdat ik door mijn werk altijd veel make-up droeg. Vooral in de jaren ’80 droeg ik flinke lagen pancake. Echter, had ik nog nooit fillers of botox gebruikt. Totdat ik bij Aēstec kwam, koos ik voor de Aēslift liquid facelift.’’

Hoe heb je de behandeling ervaring?

‘’De behandeling was goed te doen. Natuurlijk zijn sommige plekken in je gezicht pijnlijker dan andere, maar ja, alles voor een mooi eindresultaat! Ik was overigens wel bont en blauw voor een week, dus het is iets om even goed te plannen. Ook vond ik het spannend, want je hebt geen idee hoe het eruit gaat zien.’’

En waarom is de keuze op Aēstec gevallen?

‘’Aēstec kwam op mijn pad, en deze samenwerking werkt heel fijn. Ze begrijpen dat ik absoluut geen ander persoon wil worden, maar gewoon mezelf, maar dan een beetje strakker en frisser. Dus ik kan het zeker aanbevelen voor iedereen die niets ziet in een totale metamorfose.’’

Aēstec, Patty Zomer onderging bij jullie de Aēslift™ liquid facelift. Wat is dat precies?

‘’De Aēslift™ liquid facelift is een behandeling voor het verjongen en verfrissen van het gezicht op een natuurlijk ogende manier met hyaluronzuur fillers. De behandeling is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en geeft daardoor een veilig en voorspelbaar resultaat op zowel korte als lange termijn.

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen om jou te helpen aan een jonger en frisser uiterlijk. Doordat de arts op de juiste plekken in het gezicht een kleine hoeveelheid fillers plaatst, ontstaat er een liftend effect wat zorgt voor een verfrissend en natuurlijk ogend resultaat.’’

Meer weten? www.aestec.nl