Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

MASTERS Member of the week: Lyanne Metz

Wekelijks wordt een unieke MASTERS Member uitgelicht. Een MASTERS Member is lid van de MASTERS League. In 2007 begon Lyanne Metz samen met haar man Metz Makelaardij. In de gemeente Stichtse Vecht staat het bedrijf bekend als dé aankoop- en verkoopmakelaar en ook voor huur- en verhuur kan je terecht bij Lyanne Metz.Tekst: Larissa Schaule Jullens
Beeld: Style Photography

The key to success

“In de jaren 80 begon Lyanne in de makelaardij en toen ontstond de liefde voor het vak. Zij startte in 2003 haar eigen makelaarskantoor in Breukelen en heeft tot 2007 samen gewerkt met projectontwikkelaars in Zuid Spanje en Turkije. In datzelfde jaar betrok zij haar makelaarspand in Breukelen om zich geheel te richten op de Nederlandse markt; gemeente Breukelen, nu gemeente Stichtse Vecht. “Ik ben een laatbloeier en heb de makelaarsopleiding pas in 2008 gedaan, omdat ik me beslist bij de NVM wilde aansluiten. Naast register makelaar ben ik ook register taxateur, deze combinatie past mij als een jas”.

Lyanne Metz Makelaardij

Bij Lyanne Metz Makelaardij wordt alle ondersteuning geboden die nodig is bij het aan- of verkopen van een huis. Deskundig, persoonlijk en zorgvuldig en de bijbehorende transparantie is van essentieel belang. “Onze aanpak en werkwijze is anders, wij makelen met aandacht en persoonlijke flair. De lat ligt hoog en wij willen topkwaliteit en service leveren. Belangrijk is om goed te luisteren en daar zijn wij goed in. Uiteindelijk levert dat maatwerk op.”

Netwerken

“Ik netwerk veel want ik vind het ontzettend leuk! Ik heb zo veel interessante mensen ontmoet, die ik anders nooit zou treffen. Belangstelling en interesse hebben in andere mensen, bereid zijn te luisteren en te helpen wanneer ze hulp nodig hebben. Netwerken is ook je belangeloos inzetten voor het algemeen en maatschappelijk belang. Het is mijn overtuiging dat wanneer je als mens succesvol in het netwerken bent, je niet alleen succesvol zal zijn in je privéleven, maar ook je zakelijke leven. Mijn netwerk-tip: “als je lid bent van een netwerk, ga dan ook. Niet één keer maar meerdere keren, dan heb je er echt wat aan. In Breukelen kent iedereen mij inmiddels, dus ik zit bij vele verkopers aan tafel. Het opbouwen van een makelaars kantoor doe je niet zo maar even, je hebt te maken met de bewoners die je nog moeten leren kennen maar ook met de gevestigd orde. Uit het niets heb ik een NVM kantoor neergezet en daar ben ik best een beetje trots op.”

MASTERS Member League

“Meteen in het begin werd ik lid van de MASTERS League. Een vriend had mij gewezen op het lidmaatschap. De sloepentocht door de Amsterdamse grachten heb ik helaas gemist want daar kon ik niet bij aanwezig zijn.”

Ook MASTERS League Member worden? Mail voor je aanvraag naar masters@mastershq.nl