Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

MASTERS Member of the week: Junilla Bakridi

Wekelijks wordt een unieke MASTERS Member uitgelicht. Een MASTERS Member is lid van MASTERS League. In 2008 besloot Junilla Bakridi om haar gevoel voor creativiteit en drang naar goede service te vertalen naar een eigen onderneming: Junilla Interior Design. Zij tovert ruimtes niet alleen om tot stijlvolle plekken, zij creëert een warme, comfortabele thuisbasis.Tekst: Larissa Schaule Jullens
Beeld: Gijs Spierings

I’m coming home

Junilla Bakridi is interieurdesigner. Zij hanteert niet één concept, maar ze ontwerpt op de vraag van de client. “Van particuliere woningen, restaurants en salons tot aan hotels: ik doe echt alles. Ik richt mij op het hoge segment, maar het is voor mij van groot belang dat ik benaderbaar ben. Het moet niet zo hoogdrempelig zijn dat mensen het idee krijgen dat je gigantisch vermogend moet zijn om een designer in te huren. Ik doe heel veel turn key opleveringen maar als iemand een minder hoog bedrag te besteden heeft, dan kan ik daar ook wat mee. Het wordt dan geen turn key oplevering, maar ik kan iemand wel helpen bij zijn of haar project. De client moet zich thuis voelen bij mij. Als designer ben je op persoonlijk vlak heel erg betrokken met de client. Dus voor mij is de persoonlijkheid en het ontzorgen van de klant van groot belang”, aldus Junilla.

Comfort is the key to…

“Voordat ik een opdracht aanneem ga ik eerst met de client in gesprek. Ik vertaal jouw verhaal, dus er moet een klik zijn. Ik wil van jou weten wie jij bent, wat je doet en wat er écht bij jou past. Luxury betekent voor mij comfort. Er zijn ontzettend veel mooie designmeubels die geen comfort bieden en dat is absoluut niet wat ik onder luxury versta. Als je thuiskomt na een dag werken, dan moet de bank prettig zitten. Als je acht uur achter je bureau zit te werken, dan moet de werkplek comfortabel genoeg zijn. Een typische Junilla design is maatwerk. Ieder ontwerp wat ik maak is uniek en ieder ontwerp heeft zijn eigen verhaal. Wat voor mij het belangrijkst is in het ontwerp, is dat het verhaal van mijn client wordt vertaald. Mijn signature is details: het moet niet bij een ander te vinden zijn.”

MASTERS League

Ook MASTERS League Member worden? Mail voor je aanvraag naar mical@mastershq.nl