Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Wonen in vier seizoenen

Water en rietkragen: twee belangrijke factoren die uiteindelijk leidend waren voor het ontwerp. De bewoners kochten een woning waar al jaren niets aan gedaan was. Inspiratie vonden ze bij een eerder ontwerp van MASTERS COMPANY ENZO architectuur en interieur.

Verbonden met buiten

Architecten Carlo Abdul en Jasper van Rijn kozen voor een ruimtelijk ontwerp met veel licht en plafondhoge deuren. De aanbouw met het vele glas, bewust ontworpen om te contrasteren met de bestaande bouw. De schuifpui die helemaal open kan om optimaal van het water te kunnen genieten: binnen en buiten verbonden.

ENZO’s signature

In de plafondhoge deuren van het eigen label ZOEN by ENZO komen de verticale latten van buiten terug. Net als in op de roomdivider in de badkamer en naast de openhaard. Eén van de signaturen van ENZO waar de bewoners hun oog op lieten vallen.  Details, zoals de in verstek gezaagde marmer-look platen in de badkamer en keuken, geven het ontwerp nét dat beetje extra.

Eén met de seizoenen

De verschillende doorkijkjes, een lichtstraat boven de eettafel: allemaal doelbewust ontworpen voor een ruimtelijk en naar buiten gerichte woning. In dit huis zie je de seizoenen voorbij trekken. De bewoners genieten van de sloepen en zeilboten in de zomer en de wind op het water wanneer het weer omslaat. Het zitje bij het raam is dan ook de favoriete plek voor een kop koffie.

Rebranding

ENZO architectuur & interieur is continue bezig met innoveren, waarbij deze MASTERS COMPANY hard heeft gewerkt aan een volledige rebranding. Ga snel naar de website om de nieuwe stijl te bekijken.

ENZO architectuur N interieur | ZOEN by ENZO