Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

”MASTERS EXPO 2022 was een hoogtepunt: de gezelligheid, het enthousiasme en sales waren ver boven verwachting”

Chris Luka, een kunstenaar uit Amsterdam, voegt een extra dimensie toe aan zijn kunstwerken door waterverf te mengen met acrylinkt, fineliners en een vleugje bladgoud. Kunst met een goud randje dus. Betreed de galerie van Chris tijdens MASTERS EXPO, waar een exclusieve reeks nieuwe werken voor het eerst hun debuut zullen maken: ”Ik neem tien nieuwe kunstwerken die zo vers zijn dat ze net droog in de RAI aankomen.”
Chris Luka Artworks

Wanneer begon de magie voor ondernemen voor jou?

”In 2020 heb ik besloten een ‘leap of faith’ te nemen en kunst te gaan maken. Jarenlang werkte ik als creatief in de entertainmentbranche, maar tijdens corona viel deze business stil. Ik ben in deze periode actief gaan schilderen en verkocht in korte tijd meerdere werken. De keuze om fulltime te gaan schilderen is dan ook snel en organisch verlopen. Ik denk ook dat als je gelijk tractie ondervindt en merkt dat je een solide en uniek product in handen hebt, het een kwestie is van optimaliseren. Deze keus was niet moeilijk voor mij. Als een passie vanuit je hart komt en je merkt dat de obsessie stiekem van je nachtrust snoept, ben je op de goede weg. Met de juiste inzet is succes dan onvermijdelijk.”

Wat is het meest magische moment uit je carrière?

”Ik heb de afgelopen drie jaar geen shows of exposities gedaan omdat de verkoop via de galerij erg hard ging. Ik heb hier alle focus voor nodig gehad, mede omdat ik in de eerste twee jaar het min of meer allemaal zelf heb gedaan. Inmiddels heb ik gelukkig een aantal mooie mensen om me heen verzameld die me aanvullen. Hier ben ik heel dankbaar voor. MASTERS EXPO 2022 is voor mij een absoluut hoogtepunt geweest. De gezelligheid, het enthousiasme en sales waren ver boven verwachting.”

 

 

”Genadeloze passie, geloof, lef en toch wel een aardig plukje geluk”

 

Wat is jouw lijfspreuk?

Voor wat het waard is…

Als je een toverdrank kon maken, welke ondernemerstalenten zou deze dan bevatten?

”Genadeloze passie, geloof, lef en toch wel een aardig plukje geluk.”

Welke magische noviteit presenteren je op MASTERS EXPO in december?

”Ik neem tien nieuwe kunstwerken mee naar MASTERS EXPO. Deze zijn zo ‘vers’, dat ze waarschijnlijk net droog in de RAI aankomen.”

Wat zijn de trends het komende jaar op het gebied van kunst?

”Een grote trend in de kunstwereld is het gebruik van Artificial Intelligence. Ik gebruik het zelf veelvuldig en het is – nu al – een absoluut verlengstuk van mijn creativiteit.”

 

Kijk voor meer op: www.chrisluka.nl

 

MASTERS EXPO

De werken van Chris Luka Artworks zijn te bewonderen op standnummer 1570 in hal 10. MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, waar de ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Van 7 t/m 11 december nemen ruim 350 nationale en internationale partijen – koplopers die trendsettend en verbindend zijn – deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam. Bijwonen? Bestel hier je tickets.